A Professionel DogSite
følg os:   bloggerlogo

Hvor Thomas deltog med Daisy Hill Dancer og de blev placeret som 4 vindere.

2008.30.11eliteprve vinderne

29-30.11.2008 Thomas og Mummi blev 4 vindere ved Eliteprøven.
Thomas og Mummi (Daisy Hill Dancer) havde med Hjortholm prøven kvalificeret sig til Dansk Retrieverklubs Eliteprøve - og det har været to spændende og fantastiske dage. På første dagen havde de pæne fugle , men fik desværre en anmærkning - i dag - anden dage var Mummi " flyvende" og leverede en super præstation og vi er rigtig stolte af hende. Mummi`s sidste fugl i finalen var en lang anskydning, hvor hun beviste at hun var en værdig finalist.
Vi siger tusind tak til alle involverede for et flot arrangement. 

På billedet ovenfor ses 1. vinder Birger Hansen og DKJCH DKBRCH Bella,  2 Vinder m. CK Birgitta Staflund Wiberg og hendes super Bierspool Blackbill Of Lakedown, 3 vinder Morten Jakobsen med DKBRCH Darfys Barbette, 4 vinder Thomas med Daisy Hill Dancer og Danny Fraiser og DKJCH DKBRCH der fik udmærkelse. Vi ønsker de præmierede hunde og førere stort tillykke og siger tak for kampen. ( Og tillykke til Morten og  Barbette med Jagtchampion titlen!)

 2008.30.11eliteprve thomas fr instruksThomas modtagerinstruks fra dommer Kaj F Andreasen i første såt på anden dagen.

 2008.30.11eliteprvethomassidstesaatThomas får anvist en dirregeringsfugl på sidste såt inden finalen af dommer Lars Mertz

2008.30.11eliteprve johannes fortaellerJohannes Raaball instruerer Batmoors .. Vitus i hvordan kagen
skal skæres til en eliteprøve - husk det nu Vitus -
vi glæder os til at se Jer om et par år.