A Professionel DogSite
følg os:   bloggerlogo

velkommenbilledeKennel Batmoors´ intention er at skabe et seriøst opdræt af labrador retrievere, hvor de jagtlige egenskaber er den vigtigste grundpille i vores opdræt.

Vi håber, at du som læser finder vores hjemmeside overskuelig og informativ. 

Thomas Plamboeck

Jeg er født i 1971 i Svendborg på Sydfyn, ind i en familie med tradition for jagt. - Og såfremt, at man kan kalde min morfars hylende " Korthår " for en trænet jagthund, så var det en familie, der interesserede sig for træningen af Jagthunden.

For ca. 25 år siden skulle jeg selv have jagttegn - og selvfølgelig også egen jagthund. Valget faldt på en gul Labrador Retriever, hanhund. Jeg blev "bidt" af træningen og der kom efterhånden flere hunde til. Derimellem vores hanhund Fastlane Chuck of Buttsend, som oprindeligt er importeret fra Skotland.

Mine første Labradors var hanhunde og tanken var, at de skulle fungere optimalt som mine jagthunde. Men træning med mere erfarne hundeførere gav mod på at deltage i markprøver. Interessen voksede og jeg besluttede at engagere mig i opdræt af Labrador Retrievere.

Udover Labradors kom også FT. Spaniels til. Vores Spaniels har jeg udelukkende brugt til at drive med.
Jeg fungerede flere år som hundeinstruktør i den lokale jagtforening og har Danmarks Jægerforbunds Hundeinstruktør Kursus.Men idag er fokus udelukkende på Labradors.

Fungerer aktivt som Dommer på alle prøverformer i Dansk Retrieverklub. Har en frivillig plads i DRK´s dommerudvalg.

Har ført to labradore frem til titlen Dansk Jagtchampion, hvilket er hele målsætning i træningen med hundene.

Min egen træning med vores hunde får jeg primært hos dygtige Retrieverfolk i England og Skotland.

2008.09.15 thomas

 

Iben Pytlick

Lille sort klump, der hostende og prustende baksede rundt i vandet, ca. 100 meter fra stranden - det er billedet på mit første minde om at have hund. "Klumpen"  var en halvstor hvalp, der var fulgt efter min fars jolle ud på havet, og havde min far ikke dengang forbarmet sig over det stakkels kræ, var " klumpen " nok endt på bunden af havet. Men, men, i stedet endte den i vores jolle, hvor den fik kærlig omsorg fra to små piger, der begge brændende ønskede sig en hund...

Min far kørte efter endt sejltur hvalpen hjem på gården, hvor den boede, og ja bonden var velsagtens den snedigste af de to, for han fik solgt den vidt omstrejfende labradorhvalp til min far. Labrador hvalpen blev døbt Snuppi, og den viste sig at have en forkærlighed for at løbe meget, meget langt efter harer - helt ind i næste kirkesogn. Og sjovt nok havde den også en trang til at strejfe og er velsagtens stamfar til en del labrador/gadekryds på Tåsinge.

Jeg gik i min faders fodspor og erhvervede jagttegn som 16 årig. Min far led under at måtte dele flere labradors med mig indtil jeg fik min egen labrador. Jeg har fra begyndelsen været dybt fascineret af træningen og jagten.

Senere kom også interessen for avl, og langsomt er også modet til at forsøge sig ud i markprøve kunsten kommet.

Jeg har i perioder  været aktiv som Instruktør under Dansk Retrieverklub.
De sidste 3 år har jeg som udvalgsmedlem i Dansk Retrieverklubs Markprøveudvalg brugt mange timer på markprøver. både planlægning og afholdelse.
Udvalgsarbejdet startede i den lokale Region, hvor jeg i to år været Regionsleder på Fyn.

I 2010 startede jeg mit eget firma; " Sporty Gundogs". Sporty Gundogs forhandler hundeartikler og Hundefoder på webshop på nettet og selvfølgelig hjemme fra adressen.
Derudover har jeg flere jagt træningshold hver uge.

iben