A Professionel DogSite
følg os:   bloggerlogo

Resultater

retrieverpokalen

Fakta & Sundhed

sundhedteaser

Video

player-filmklip

Afkom

afkom

Fakta om Kate

Stambogsnr: Dk18720/2008

Kaldenavn: Kate                             Fødselsdag: 02.08.2008

Hofter/Hips : A                                Elbows/ AD: 0,0

Øjenstatus: Fri december 2011      PRA: FRI via Forældre

CNM: Normal/Clear                        EIC: Normal/Clear
 
SD2: Normal/Clear

 

Historien om Kate

Kate er efter FTCH Drakeshead Indiana, der bor ved Sandra og John Halstead i Kennel Drakeshead i England. Tævelinien på Indiana var en afgørende faktor, da vi valgte hanhund til Mummi. Både Indianas mor, Treacle og Mormor Abba har været gode stærke tæver i Kennel Drakeshead. I 2001 blev Drakeshead Treacle ført på det Engelske mesterskab og blev tildelt Award Of Honour. Drakeshead Abba er ført på det Engelske Retrievermesterskab i 1996 og modtog Diploma of Merrit. Far til Abba, Raughlin Pete Of Drakeshead, vandt Det Engelske retrievermesterskab i 1992.

Kates mor, "Mummi", har også vist sig at være gjort af noget særligt. I en alder af kun 3 år blev hun 4 vinder m. CK ved Dansk Retrieverklubs Eliteprøve.

Kate har udviklet sig til at være en stilfuld hurtig og "pleaservillig" lækker tæve. Der er fuld fart over feltet og så har hun absolut super vildtfindende egenskaber.
Kate er en forholdsvis blød tæve, der meget gerne vil gøre det rigtige. Men hun er ikke blød, når det kommer til at hente fugl i al slags terræn. Hun er en rigtig dygtig markør og går et kanon eftersøgs arbjede.
Lige så hurtig jagthund Kate er udenfor, lige så herlig og rolig familiehund er hun indenfor. Vi værdsætter "tænd/sluk" i vores hunde, så de kan være effektive jagthunde og dejlige familiemedlemmer på samme tid.