A Professionel DogSite
følg os:   bloggerlogo

Resultater

retrieverpokalen

Fakta & Sundhed

sundhedteaser

Video

player-filmklip

Afkom

afkom

Fakta Om Broadlaw Ebony

Stambogsnr: Dk00915/2012

Kaldenavn: Ebony                       Fødselsdag: 10/07/2010
 
Hips/ HD: A                                 Elbows/ AD: 0
 
Øjenstatus: FRI d. 09-02-2012    PRA: Normal/ Clear
 
CNM & EIC: Clear Februar 2012 SD2: NOrmal/Clear nov.2013
 
thumb ebonyped
 
 

Historien:

Broadlaw Ebony er efter FTCH Leadburn Viceroy, der er opdrættet i Skotland. Viceroy blev i 2008 2 vinder ved det Engelske Retrievermesterskab (IGL). Her så vi ham på markprøve for første gang og en forelskelse var undervejs.
FTCH Leadburn Viceroy er efter FTCH Willowyck Ruff, der vandt Det Engelske Retrievermesterskab i 2007. Ebonys farmor, FTCH Rockingstone Hope of Leadburn, var en meget stilfuld tæve, der avlsmæssigt går tilbage til Mr. Steels gl. linier.
Mor til Ebony, Broadlaw Maple er efter George Ridleys; FTCH Goldschleugh Butler of Shadowbrae, der i 1998 blev 4 vinder på det Engelske Mesterskab. Mormor, FTCH Broadlaw Damsen, har været en af de stærke avlstæver i Mr. Steel Jn´s opdræt. Moderen til FTCH Broadlaw Damsen var den Irsk opdrættede FTCH Kenue Cedar, der har Irske Mesterskabsvinder FTCH Theoweir Turamura Teal som far.
Ebony har stærke avlshunde bag sig og alle har bevist deres jagtlige egenskaber, og mange af dem har også vist dere "Will to please" og samarbejdsevner på markprøver i England og Skotland.

Ebony har siden foråret 2013 indgået i avlen. Dette med baggrund i hendes gode jagtlige egenskaber og et super godt temperament. Ebony elsker at arbejde og hun er en super fokuseret tæve med "hår på brystet".
I jagtsæson 2015 fik hun certifikat i vinderklasse og planen er at hun også føres på markprøver i jagtsæson 2016.